Spørgeguiden Godt du spør' indeholder inspiration og hjælp til at stille spørgsmål, der kan give svar på bekymringer omkring din behandling eller undersøgelse. Her kan du bestille spørgeguiden - enten til dig selv eller en af dine nærmeste.

Få tilsendt spørgeguiden

Download spørgeguiden

Ønsker du at bestille Godt du spør' til din afdeling?

Er du læge, sygeplejerske, hjemmeplejer eller anden ansat i sundhedsvæsenet, og vil du Godt du spør’ ud til brugere og patienter, så ring eller skriv til Birgitte Holmark på tlf.: 2026 1250 eller info@patientsikkerhed.dk for nærmere info.

“Det hjælper at være to”

“Det hjælper at være to”

Casper Rongsted har altid haft en stor tiltro til systemet. Men da hans 79-årige mor for anden gang skulle udskrives fra det lokale sygehus, led troen et knæk. Derfor lyder Caspers råd i dag, at man altid skal have en pårørende med sig, når man møder sundhedsvæsenet, som kan hjælpe en med at få stillet spørgsmål.

Læs hele historien

”Der er ingen dumme spørgsmål”

”Der er ingen dumme spørgsmål”

- Han var simpelthen bange før og kunne ikke overskue at tænke på sin fremtid. Sådan havde han det slet ikke, når vi så ham senere hen. Afdelingssygeplejerske Anne-Grethe Kaas-Claesson deler en historie, hvor et samarbejde mellem patient, pårørende og personale fik en mand tilbage til livet. Hun opfordrer også til at stille spørgsmål, til man ikke er i tvivl.

Læs hele historien